Kapsalon Cor

Kapsalon Cor is een Kapper gelegen aan Waverlo 4 in Didam.

Meer informatie over Kapsalon Cor in Didam

Kapsalon Cor is een dames- en herensalon gerund door Cor Jansen. Ze zijn gespecialiseerd in het geven van persoonlijk advies over kleuren, knippen, stylen en omvorming. Ze gebruiken producten van Matrix om het haar te kleuren en verzorgen. Je kunt contact met hen opnemen of online een afspraak maken om een ​​ervaring in hun salon te beleven. De kapsalon bevindt zich op Waverlo 4, 6942 RG Didam, Nederland. Ze zijn gesloten op maandag en zondag, maar open van 09:00 tot 18:00 op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, en van 08:00 tot 15:00 op zaterdag. Je kunt contact met hen opnemen via 0316 - 74 55 75 of info@kapsaloncor.nl.

Wil je weten wat Kapsalon Cor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Cor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Cor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Cor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Kapsalon Cor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Cor

Bezoekers bekeken ook