Jan&Jan

Jan&Jan is een Restaurant gelegen aan Lieve Vrouweplein 4 in Didam.

Meer informatie over Jan&Jan in Didam

Jan & Jan is een restaurant dat dagelijks geopend is vanaf 9:00 uur. Je kunt er terecht voor ontbijt, koffie met gebak, lunch en diner. Ook is er de mogelijkheid om 's avonds een borrel te drinken met een borrelplank. Er zijn verschillende menukaarten beschikbaar, waaronder een ontbijt- en lunchkaart, een dinerkaart en een drank- en borrelkaart. Daarnaast hebben ze nieuwtjes, zoals de aankomende Diemse Kermis en het nieuwe bier Two Chefs White Mamba dat nu verkrijgbaar is. Jan & Jan Didam is ook erkend voor hun terras en staat op plek 56 in de Terras Top 100 2023. Verder staan er verschillende evenementen gepland, zoals de Jans' huiskamer pubquiz en Boogie Nights Didam. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief en alle belangrijke informatie zoals openingstijden en het adres zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Jan&Jan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan&Jan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan&Jan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan&Jan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Jan&Jan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan&Jan

Bezoekers bekeken ook