Huisintveld interieur

Huisintveld interieur is een Meubelmakerij gelegen aan Endepoelstraat 24 in Didam.

Meer informatie over Huisintveld interieur in Didam

Huisintveld Interieur is een meubel- en interieurbouwbedrijf dat complete interieurs en meubels op maat maakt, volgens de wensen van de klant. Ze zijn gespecialiseerd in kasten, keukens en balies, en ontwerpen en fabriceren dit maatwerk in hun eigen werkplaats. Ze bieden een breed scala aan kasten, zoals schuifdeurkasten, inloopkasten, woonkamerkasten, boekenkasten en lockerkasten, en leveren ook losse schuifwanden voor bestaande kasten. Daarnaast bieden ze maatwerkkeukens en keukenrenovaties aan, waarbij de deuren en het blad worden vervangen om een nieuwe uitstraling te creëren. Ook ontwerpen en produceren ze complete nieuwe keukens naar de wensen van de klant, en leveren en monteren ze alle merken inbouwapparatuur. Daarnaast bieden ze functionele en mooie balies aan, die van tevoren in hun productieafdeling worden opgebouwd om fouten te voorkomen. Huisintveld Interieur biedt ook de mogelijkheid voor 3D-ontwerpen, zodat klanten hun projecten gemakkelijk kunnen visualiseren. Voor contactgegevens en meer informatie kunnen klanten terecht op de website van Huisintveld Interieur, en ze kunnen het bedrijf ook volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Huisintveld interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisintveld interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisintveld interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisintveld interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Huisintveld interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisintveld interieur

Bezoekers bekeken ook