HEMA Didam

HEMA Didam is een Warenhuis gelegen aan Wilhelminastraat 43a in Didam.

Meer informatie over HEMA Didam in Didam

HEMA Didam is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, kun je je bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. HEMA heeft ook andere vestigingen in de buurt, zoals in Westervoort, Velp, Huissen, Dieren en Arnhem-Presikhaaf.

Wil je weten wat HEMA Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar HEMA Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Didam

Bezoekers bekeken ook