hart for her Didam

hart for her Didam is een Fitnessprogramma gelegen aan Spoorstraat 16b in Didam.

Meer informatie over hart for her Didam in Didam

Het team van hart for her in Didam staat klaar voor jou! Je kunt hen volgen op Facebook en Instagram. De locatie is Spoorstraat 166942ED Didam. Voor een proefles ben je altijd welkom. Je kunt je gegevens achterlaten en zij zullen contact met je opnemen. Een proefles is vrijblijvend en je ontvangt een bevestigingsmail als de aanvraag is geslaagd. Bij hart for her in Didam werken ze vanuit het perspectief dat 30 minuten beweging per dag je fit en vitaal houdt. Ze bieden persoonlijke begeleiding en gebruiksvriendelijke apparaten die veilig zijn voor iedere leeftijd. Hart for her ondersteunt de Nederlandse Hartstichting en samen streven ze ernaar om een miljoen vrouwen sterker te maken. Bij hart for her kun je gewoon binnenkomen zoals je bent, want zoals je bent, ben je goed!

Wil je weten wat hart for her Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar hart for her Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Didam

Bezoekers bekeken ook