H. Antonius van Padua kerk

H. Antonius van Padua kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Smallestraat 35 in Didam.

Meer informatie over H. Antonius van Padua kerk in Didam

De tekst gaat over de parochie H. Gabriël en de geloofskern H. Antonius van Padua in Nieuw-Dijk. Er worden verschillende contactgegevens gegeven, zoals het telefoonnummer en e-mailadres van het secretariaat. Het secretariaat is alleen telefonisch en per mail bereikbaar. Voor overige vragen en informatie is er een telefoonwacht beschikbaar. Ook worden er gebedsintenties genoemd en wordt er verwezen naar de website van de parochie. Verder worden er verschillende evenementen aangekondigd, zoals een gebedsviering, de viering van Schuttersdag, de Gelderse Bedevaart en een jongerendag. Tot slot wordt vermeld dat de kapellentocht is geannuleerd en dat de parochie bestaat uit 11 geloofskernen in verschillende gemeenten.

Wil je weten wat H. Antonius van Padua kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Antonius van Padua kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Antonius van Padua kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Antonius van Padua kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar H. Antonius van Padua kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Antonius van Padua kerk

Bezoekers bekeken ook