Buiten behandelingstelling het plaatsen van een windturbine op schuur, de Acacia 19, 6941DB Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Buiten behandelingstelling het plaatsen van een windturbine op schuur, de Acacia 19, 6941DB Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Montferland heeft besloten om de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001510 voor een Omgevingsvergunning op locatie de Acacia 19, 6941DB Didam buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerkBent u het niet eens met het besluit?U kunt de gemeente Montferland tot 18 maart 2024 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen.In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391en kiezen voor optie 3.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 08-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Didam
  2. gmb-2024-58458

Gerelateerde berichten