Aanvraag vergunning voor het kappen van twee bomen (salix babylonica), Ravenstraat 11, 6942NJ Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het kappen van twee bomen (salix babylonica), Ravenstraat 11, 6942NJ Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het kappen van twee bomen (salix babylonica) op locatie Ravenstraat 11, 6942NJ Didam. Het betreft de volgende activiteit(en):•vellen van houtopstandDe aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000133.Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente Montferland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 30 januari 2024. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Montferland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 03-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Didam
  2. gmb-2024-52125

Gerelateerde berichten