Aanvraag vergunning het wijzigen van het bedrijf, Hoeveslag 3, 6941SC Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning het wijzigen van het bedrijf, Hoeveslag 3, 6941SC Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het wijzigen van het bedrijf op locatie Hoeveslag 3, 6941SC Didam. Het betreft de volgende activiteit(en):•milieubelastende activiteit•natura 2000-activiteit•het bouwen van een bouwwerk•handelen in strijd met de ruimtelijke regelsDe aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001654.Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning?Als de gemeente Montferland van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente Montferland daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente Montferland van plan is te verlenen op afspraak bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 30-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Didam
  2. gmb-2023-565903

Gerelateerde berichten