Toestemming voor Najaarsmarkt te Didam, Kerkstraat 27, 6941 AC Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor Najaarsmarkt te Didam, Kerkstraat 27, 6941 AC Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Montferland heeft een Evenementenvergunning verleend. De gemeente Montferland geeft hiermee toestemming voor Najaarsmarkt te Didam op locatie Kerkstraat 27, 6941 AC Didam. Het betreft de volgende activiteit(en):•Innemen van een standplaats•Aanstellen verkeersregelaars•Brandveilig gebruik terreinenWaarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?Een Evenementenvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.Bent u het niet eens met de vergunning?U kunt de gemeente Montferland laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken.In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen didam
  2. gmb-2022-439542

Gerelateerde berichten