Gilde St. Jan Babberich viert 150-jarig Jubileum met Hollandse Avond en Shanty-korenmiddag

Babberich, 10 februari 2024 – Het Gilde St. Jan Babberich viert dit jaar een bijzondere mijlpaal: het 150-jarig bestaan. Ter ere van dit jubileumjaar worden er diverse festiviteiten georganiseerd, te beginnen met een weekend vol muziek en gezelligheid op 2 en 3 maart in Kulturhus de Borg.

Aftrap Jubileumjaar met Hollandse Avond

De festiviteiten trappen af op zaterdag 2 maart met een Hollandse Avond, waarbij de deuren van Kulturhus de Borg om 20:15 uur openen. Bezoekers kunnen genieten van een muzikale avond verzorgd door DJ Elmo uit 's-Heerenberg, volkszanger Dennis Versluis uit Oud-Zevenaar, en Peter Borkes, bekend van de Soundmixshow-finale. De avond belooft een mix van Nederlandse hits, carnavalskrakers en Duitse Schlagers. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur.

Shanty-korenmiddag: Een Muzikale Zondag

Op zondag 3 maart gaat het feest verder met een Shanty-korenmiddag vanaf 14:00 uur, waar het Piratenkoor uit Huissen en Zeemanskoor Ahoy uit Angeren hun unieke zeemansliederen ten gehore brengen. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis met liederen vol nostalgie en zeemansvreugde. Entree voor deze middag bedraagt €5,00 in de voorverkoop en €7,50 aan de deur.

Kaartverkoop en Meer Informatie

Voor meer informatie en het kopen van kaarten in de voorverkoop, bezoek de officiële website www.gildestjan.nl. Persoonlijke kaartverkoop is ook mogelijk op vrijdag 16 en 23 februari tussen 19:00 en 20:00 uur in de foyer van Kulturhus de Borg.

Het Gilde St. Jan Babberich nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit unieke stukje cultuur en samen dit historische jubileum te vieren. Mis deze kans niet om te genieten van een weekend vol muziek, vreugde en gemeenschapszin.

Lees het volledige artikel bij Gerhard Breedveld.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Nieuws door Gerhard Breedveld. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Gilde St. Jan Babberich viert 150-jarig Jubileum met Hollandse Avond en Shanty-korenmiddag

Gerelateerde berichten