Gerda's Huidverzorgingssalon

Gerda's Huidverzorgingssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Wilhelminastraat 50 in Didam.

Meer informatie over Gerda's Huidverzorgingssalon in Didam

Bij Gerda's Huidverzorgingssalon in Didam bent u van harte welkom voor verschillende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen en het zetten van gelnagels. Gerda en haar medewerkster Yvonne streven naar mooie resultaten en bieden persoonlijke aandacht en professioneel advies. De salon bestaat al sinds 1982 en heeft dus veel ervaring, maar blijft ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Gerda's Huidverzorgingssalon staat bekend om de warme belangstelling voor de klanten en zorgt ervoor dat zowel trouwe als nieuwe klanten graag terugkomen. In de sfeervolle salon kunt u ontspannen en genieten van behandelingen door professionele huidverzorgingsspecialisten. Het doel is dat u na een behandeling verkwikt en goed verzorgd de salon verlaat.

Wil je weten wat Gerda's Huidverzorgingssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerda's Huidverzorgingssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerda's Huidverzorgingssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerda's Huidverzorgingssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Gerda's Huidverzorgingssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerda’s Huidverzorgingssalon

Bezoekers bekeken ook