Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V.

Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. is een Wegenbouwbedrijf gelegen aan Parallelweg 7 in Didam.

Meer informatie over Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. in Didam

Gebr. Van Kessel is een moderne onderneming met veel ervaring op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en sport- en cultuurtechniek. Ze werken samen met opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. Het bedrijf maakt deel uit van het internationale bouwconcern Koninklijke VolkerWessels. Ze zijn actief in verschillende disciplines, zoals wegenbouw, aanleg van sportvelden en beton- en spooronderhoud. Ze werken aan zowel kleinschalige lokale projecten als grootschalige complexe projecten. Veiligheid, integriteit en duurzaamheid staan altijd voorop bij Gebr. Van Kessel.

Wil je weten wat Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook