Gastouder Wendy's Geluksmomentjes

Gastouder Wendy's Geluksmomentjes is een Kinderopvang gelegen aan Goudsbloemstraat 3 in Didam.

Meer informatie over Gastouder Wendy's Geluksmomentjes in Didam

Gastouderopvang Wendy's Geluksmomentjes is een erkende gastouderopvang die een huiselijke sfeer biedt en veel liefde, vertrouwen en stimulerende activiteiten voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. De opvang is kleinschalig en iedereen wordt gelijk behandeld met veel gezelligheid en professionaliteit. Wendy's Geluksmomentjes is ingeschreven bij 2 gastouderbureaus en het Landelijk Register Kinderopvang (LRK), waardoor ouders kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen bij de belastingdienst. De contactgegevens van de opvang zijn: Wendy Sloot-Plaisier, Goudsbloemstraat 3, LRK-Nummer: 302150602, KvK-Nummer: 73243078. Er is ook een Facebook-pagina en de mogelijkheid om de website te delen.

Wil je weten wat Gastouder Wendy's Geluksmomentjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouder Wendy's Geluksmomentjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouder Wendy's Geluksmomentjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouder Wendy's Geluksmomentjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Gastouder Wendy's Geluksmomentjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouder Wendy’s Geluksmomentjes

Bezoekers bekeken ook