Fysiotherapie Didam

Fysiotherapie Didam is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Panhuis 52 in Didam.

Meer informatie over Fysiotherapie Didam in Didam

Fysiotherapie Didam is een professionele praktijk die al sinds 1975 actief is in het gezondheidscentrum van Didam. Ze zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat in Didam, Loil en Nieuw-Dijk. De praktijk werkt zowel binnen als buiten het gezondheidscentrum samen met andere disciplines om optimale zorg te bieden. Naast behandelingen biedt Fysiotherapie Didam ook preventief advies en voorlichting over gezond bewegen. Ze hebben ook filmpjes met oefeningen op hun website die mensen thuis kunnen doen om hen te ondersteunen in het blijven bewegen, zelfs in deze bijzondere tijd. Daarnaast vermeldt de tekst nog enkele locaties waar de praktijk gevestigd is.

Wil je weten wat Fysiotherapie Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Fysiotherapie Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Didam

Bezoekers bekeken ook