FlowTrain Academy

FlowTrain Academy is een Trainingscentrum gelegen aan Manhorstweg 4 in Didam.

Meer informatie over FlowTrain Academy in Didam

FlowTrain Academy begeleidt, traint en coacht organisaties, leiders en teams in succesvol samenwerken. Ze helpen bij het bepalen van de richting, vorm en kaders binnen het nieuwe wendbare samenwerken door middel van training, coaching en organisatieadvies. Het hybride werken is een belangrijk onderdeel van deze nieuwe standaard, waarbij nieuwe kaders, afspraken en perspectieven worden gecreëerd. Flow, verbinding, vrijheid en vertrouwen vormen het fundament, terwijl balans en zelforganisatie de ambitie zijn. De FlowTrain Academy biedt een strategisch werken concept waarbij een wendbare visie wordt ontwikkeld en een duurzame beweging wordt geïmplementeerd. Een uniek team event genaamd 'Lets Fika' creëert de eerste verbinding en vertrouwen bij de nieuwe samenwerking. De academy helpt leiders, teams en organisaties om wendbaar en succesvol te zijn in het nieuwe samenwerken. Ze versterken leiderschap zowel pragmatisch als mentaal en helpen nieuwe leiders om proactief op de organisatievisie te anticiperen en ambities te verbinden met het potentieel van medewerkers. Daarnaast bieden ze teamontwikkelingstrajecten aan waarbij de kracht en talenten van teams worden ontdekt en het zelforganiserend vermogen wordt versterkt. Vertrouwen is daarbij het uitgangspunt. Tot slot biedt FlowTrain Academy organisatieadvies aan wendbare organisaties die nieuwe mogelijkheden zien in het post-Covid tijdperk. Ze helpen bij het meenemen van de organisatie en het samen.

Wil je weten wat FlowTrain Academy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FlowTrain Academy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FlowTrain Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FlowTrain Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar FlowTrain Academy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FlowTrain Academy

Bezoekers bekeken ook