Flow Skincare

Flow Skincare is een Schoonheidssalon gelegen aan Lockhorststraat 4c in Didam.

Meer informatie over Flow Skincare in Didam

Flow Skincare is een specialist op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en acne. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals acnebehandeling, huidverjonging en ontspanning. De behandelingen worden afgestemd op de individuele huidwensen en -conditie van de klant. Flow Skincare opende haar deuren in 2018 en sinds februari 2023 zijn ze gevestigd in een winkelpand in Didam. Het team bestaat uit Lianne, Kim en Quinty, die allemaal huidspecialisten zijn. Ze geloven dat een gezonde huid van binnenuit komt en vinden het belangrijk om de klant als persoon te leren kennen. Huidverbetering is een proces dat tijd en inzet vergt, en Flow Skincare ondersteunt klanten in hun reis naar een gezonde en stralende huid. Klanten kunnen online een afspraak maken en het adres van Flow Skincare is Lockhorstraat 4c in Didam.

Wil je weten wat Flow Skincare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flow Skincare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flow Skincare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flow Skincare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Flow Skincare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flow Skincare

Bezoekers bekeken ook