Fiets Inn Wout van Dijk

Fiets Inn Wout van Dijk is een Fietsenwinkel gelegen aan Lockhorststraat 2 in Didam.

Meer informatie over Fiets Inn Wout van Dijk in Didam

Fiets Inn Wout van Dijk is dé fietsenwinkel voor Didam en omgeving. Ze bieden een breed assortiment aan nieuwe Gazelle, Trenergy en Multicycle fietsen, vooral elektrische fietsen in verschillende prijsklassen. Het team van Fiets Inn hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en geeft gericht advies. Ze werken met het FietsZeker plan, waarbij je kunt kiezen voor een verzekering en/of onderhoudsplan. Er worden verschillende fietsmodellen genoemd, zoals de UNION E-Curb, Multicycle Solo EMB D57 en GAZELLE Paris C7+ HMB. Daarnaast bieden ze ook een accurevisie service voor Bosch Powerpack accu's. Verder kun je bij Fiets Inn ook cadeaubonnen kopen en geven ze tips om diefstal van fietsen te voorkomen. Ze hebben ook een Gazelle Experience Center waar je alle fietsen en e-bikes uitgebreid kunt bekijken. De contactgegevens van Fiets Inn worden vermeld en ze benadrukken dat ze de fietsvakman zijn voor Didam en omgeving.

Wil je weten wat Fiets Inn Wout van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiets Inn Wout van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiets Inn Wout van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiets Inn Wout van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Fiets Inn Wout van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiets Inn Wout van Dijk

Bezoekers bekeken ook