EJ Beauty

EJ Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Ralandstraat 13 in Didam.

Meer informatie over EJ Beauty in Didam

EJ Beauty is een gezellige salon in het centrum van Didam, gerund door Esther. Esther is een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2009 en biedt naast nagels ook wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen en waxen aan. Ze blijft up-to-date door jaarlijks cursussen te volgen voor de nieuwste technieken. In de salon kun je genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank terwijl je je wensen bespreekt. De mogelijkheden voor nagels zijn eindeloos, van klassiek rood tot complete kunstwerken. Wimperextensions zorgen voor volle en lange wimpers zonder mascara. Bij het laten shapen van je wenkbrauwen kun je ze ook nog laten verven, zodat je er 's ochtends niets meer aan hoeft te doen. Het waxen gebeurt met speciale Lycon Wax, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Wil je een afspraak maken? Dat kan via de website of telefoon.

Wil je weten wat EJ Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EJ Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EJ Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EJ Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar EJ Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EJ Beauty

Bezoekers bekeken ook