Eetcafé Shoarma Pizzeria King

Eetcafé Shoarma Pizzeria King is een Restaurant gelegen aan Wilhelminastraat 46 in Didam.

Meer informatie over Eetcafé Shoarma Pizzeria King in Didam

Bij Eetcafe Shoarma Pizzeria King kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na elke bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Je kunt ook je bestelling afhalen, waarbij je ook online kunt betalen met iDEAL. De locatie van Eetcafe Shoarma Pizzeria King is op de Wilhelminastraat 46 in Didam. De bezorg- en afhaaltijden zijn niet gespecificeerd in de tekst.

Wil je weten wat Eetcafé Shoarma Pizzeria King verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Shoarma Pizzeria King of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Shoarma Pizzeria King? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Shoarma Pizzeria King het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Eetcafé Shoarma Pizzeria King reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Shoarma Pizzeria King

Bezoekers bekeken ook