Eastman Records

Eastman Records is een Platenwinkel gelegen aan Kerkstraat 3 in Didam.

Meer informatie over Eastman Records in Didam

Eastman Records is een platenzaak die al meer dan 45 jaar bezig is met vinyl. Ze hebben een grote collectie van ruim 30.000 titels en staan bekend om hun betrouwbaarheid, ervaring en deskundigheid. Naast het verkopen van platen zijn ze ook geïnteresseerd in het kopen van collecties. Sinds begin 2020 zijn ze ook te vinden op Discogs met een deel van hun collectie. Daarnaast hebben ze ook een fysieke winkel in Didam waar je kunt rondneuzen in hun bijzondere collectie en andere verzamelaars kunt ontmoeten. Ook nemen ze deel aan platenbeurzen en evenementen, waar ze nieuwe voorraad presenteren. Als je iets specifieks zoekt, kun je contact met hen opnemen. Ze bieden ook online verkoop aan via Discogs. Kortom, Eastman Records is de plek voor muziekliefhebbers en verzamelaars.

Wil je weten wat Eastman Records verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eastman Records of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eastman Records? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eastman Records het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Eastman Records reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eastman Records

Bezoekers bekeken ook