DVN Winkel

DVN Winkel is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan Hengelderweg 24 in Didam.

Meer informatie over DVN Winkel in Didam

U kunt lid worden van Diabetes Vereniging Nederland en uw diabeteshulpmiddelen bestellen met korting in de DVN winkel. In uw persoonlijke omgeving kunt u gemakkelijk bestellen en worden de producten snel thuisbezorgd. Bovendien heeft u alle informatie over uw diabetes hulpmiddelen bij de hand. De DVN winkel heeft contracten met alle zorgverzekeraars en u kunt sparen voor handige producten op het puntenplein. Door te bestellen bij de DVN winkel steunt u ook de activiteiten van Diabetesvereniging Nederland. In de veelgestelde vragen sectie kunt u onder andere lezen dat u tijdens het bestellen kunt zien welke producten worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Ook wordt uitgelegd dat bestellingen meestal niet geannuleerd of gewijzigd kunnen worden nadat ze zijn verzonden, vanwege veiligheidsrisico's en voorschriften. Als u een product niet kunt bestellen, kan dit buiten uw machtiging vallen en wordt u aangeraden contact op te nemen met de klantenservice.

Wil je weten wat DVN Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DVN Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DVN Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DVN Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar DVN Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DVN Winkel

Bezoekers bekeken ook