DSV Relax

DSV Relax is een Tafeltennisaccommodatie gelegen aan Lupinenstraat 9 in Didam.

Meer informatie over DSV Relax in Didam

DSV Relax is een omnisportvereniging in Didam waar leden van alle leeftijden zich sportief kunnen bezighouden. De vereniging biedt de mogelijkheid om tafeltennis, dynamictennis en koersbal te beoefenen in een gezellige sfeer. Nieuwe leden kunnen gratis en zonder verplichtingen een aantal keer meedoen om kennis te maken met de sporten. De tafeltenniscompetitie is al begonnen en DSV Relax doet dit jaar met 6 teams mee. Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie en er zijn ook clubkampioenschappen jeugd tafeltennis gehouden. Het rooster met activiteiten is te vinden op de website en er zijn competitieresultaten van de senioren te bekijken. De vereniging is opgericht in 1963 en het bestuur streeft ernaar om de vereniging aantrekkelijk te houden voor zowel bestaande als nieuwe leden.

Wil je weten wat DSV Relax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DSV Relax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DSV Relax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DSV Relax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar DSV Relax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DSV Relax

Bezoekers bekeken ook