Dricom Didam

Dricom Didam is een Computerwinkel gelegen aan Kerkstraat 28 A in Didam.

Meer informatie over Dricom Didam in Didam

DriCom Computers is een allround specialist in ICT-diensten, zoals computersystemen, randapparatuur, netwerkbeheer, hosting, webdesign, camerabeveiliging en IP-telefonie. Het bedrijf is begonnen in november 2003 aan de Schoolstraat 7 in Varsseveld, maar is inmiddels verhuisd naar de Spoorstraat 28-1 in Varsseveld omdat ze uit hun jasje zijn gegroeid. In oktober 2009 openden ze hun derde vestiging aan de Bloemenweg 4-1 in Gaanderen, en in november 2011 openden ze hun vierde vestiging aan de Stationstraat 5 in Wehl. Het bedrijf biedt nieuwe pc's, informatie over producten en vrijblijvend advies over bedrijfsautomatisering. De contactgegevens van de verschillende vestigingen zijn te vinden op hun website. Daarnaast heeft DriCom Computers een klachtenregeling en is het geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Wil je weten wat Dricom Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dricom Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dricom Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dricom Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Dricom Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dricom Didam

Bezoekers bekeken ook