Doktershuis Didam

Doktershuis Didam is een Huisarts gelegen aan Hogenendseweg 1 a in Didam.

Meer informatie over Doktershuis Didam in Didam

Het Doktershuis in Didam is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Voor het maken van een afspraak kun je bellen tussen 08.00 en 10.00 uur, en voor het opvragen van uitslagen tussen 09.30 en 10.30 uur. Er is ook een spoednummer beschikbaar, dat te bereiken is op dezelfde tijden. Let op: op donderdagmiddag is de praktijk gesloten van 13.00 tot 17.00 uur. Voor spoed buiten openingstijden kun je terecht bij de huisartsenpost. Verder wordt er in november een griepprikmiddag georganiseerd, waarvoor mensen een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Daarnaast is er een coronavaccinatiecampagne voor kwetsbare groepen, waarbij mensen geboren in 1963 of eerder een persoonlijke uitnodiging ontvangen, en mensen geboren tussen 1964 en 2005 zelf een afspraak kunnen maken via www.planjeprik.nl of 0800 - 7070. Het Doktershuis is momenteel aan het verbouwen, wat wat overlast met zich meebrengt, maar uiteindelijk zal het een verbetering zijn voor patiënten en medewerkers. Het is daarom gevraagd om zoveel mogelijk te voet of op de fiets naar de praktijk te komen en altijd eerst telefonisch contact op te nemen voor een afspraak. Tenslotte worden de medewerkers van het Doktershuis Didam genoemd, evenals het adres van de praktijk.

Wil je weten wat Doktershuis Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doktershuis Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doktershuis Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doktershuis Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Doktershuis Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doktershuis Didam

Bezoekers bekeken ook