Dojo JVO Didam

Dojo JVO Didam is een Vechtsportschool gelegen aan Reinskamp 6 in Didam.

Meer informatie over Dojo JVO Didam in Didam

JVO Didam is een martial arts vereniging die in 1958 begon als judovereniging, maar inmiddels ook Yoseikan, Karate, Aikido en Yoga aanbiedt. Alle activiteiten vinden plaats in sporthal 't Raland in Didam. Op de website van JVO kunnen meer informatie, lesroosters en de activiteitenkalender worden gevonden, evenals foto's van JVO-evenementen. Bij JVO worden verschillende sporten onderwezen, waaronder Budosporten zoals judo, jiu-jitsu en aikido. De vereniging is aangesloten bij de Judo Bond Nederland. De dojo van JVO bevindt zich op de Reinskamp 6 in Didam.

Wil je weten wat Dojo JVO Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dojo JVO Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dojo JVO Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo JVO Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Dojo JVO Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dojo JVO Didam

Bezoekers bekeken ook