Divinity Beauty Salon

Divinity Beauty Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Rouwenoortweg 17c in Didam.

Meer informatie over Divinity Beauty Salon in Didam

Michelle Evers is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Divinity, een beautysalon in Didam. Haar passie is om mensen mooi te maken en ze voert haar werk dan ook met liefde en plezier uit. Divinity is een salon waar persoonlijke aandacht en kwaliteit altijd voorop staan. De naam Divinity staat voor goddelijkheid en het is belangrijk dat je je altijd bewust bent van de goddelijkheid in jezelf. Na een behandeling bij Divinity stap je als herboren het dagelijks leven in. In de salon wordt gebruik gemaakt van huidverzorgingsproducten van merken zoals PUURR en Karaja. PUURR biedt kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten voor gezicht, lichaam en wellness. Karaja is een hoogwaardige make-up lijn uit Italië voor vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleuren en hun eigen persoonlijkheid willen uitdrukken.

Wil je weten wat Divinity Beauty Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Divinity Beauty Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Divinity Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Divinity Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Divinity Beauty Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Divinity Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook