Didam Kwong Chow

Didam Kwong Chow is een Chinees restaurant gelegen aan Marktplein 1 in Didam.

Meer informatie over Didam Kwong Chow in Didam

Bij Kwong Chow Didam ben je welkom om eten af te halen. Het restaurant is helaas nog gesloten vanwege personeelstekort. De openingstijden zijn aangepast: op maandag zijn ze gesloten, van dinsdag tot en met zaterdag zijn ze open van 16:00 tot 20:00 uur en op zondag en feestdagen van 15:00 tot 20:00 uur. Je kunt kiezen uit verschillende Aziatische specialiteiten, inclusief een grote bak nasi, bami of witte rijst. Bij 3 keuzes krijg je gratis mini loempia's (6 stuks). Het keuzemenu kost €20,50 voor 2 keuzes en €27,50 voor 3 keuzes. Er is ook een familie menu beschikbaar.

Wil je weten wat Didam Kwong Chow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Didam Kwong Chow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Didam Kwong Chow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Didam Kwong Chow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Didam Kwong Chow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Didam Kwong Chow

Bezoekers bekeken ook