de Muizenberg

de Muizenberg is een Sportcomplex gelegen aan Lupinestraat 11 in Didam.

Meer informatie over de Muizenberg in Didam

Sporthal De Muizenberg is een multifunctionele sporthal waar je de zaal kunt huren, feesten kunt organiseren en vergaderingen kunt beleggen. Daarnaast kun je ook verschillende activiteiten boeken, zoals BumperBall, Fun Olympics en Archery Tag. Op de Facebookpagina van De Muizenberg zijn verschillende foto's en een video geplaatst van evenementen die hebben plaatsgevonden. Op zaterdag 18 november zijn de openingstijden van De Muizenberg gewijzigd. Verder is het websiteadres van De Muizenberg bijgewerkt op zondag 12 november. Voor contactinformatie kun je terecht op Lupinestraat 11 in Didam en kun je bellen naar 0316-223727 of 06-50983681. En voor het huren van de sporthal gelden algemene voorwaarden, die je kunt bekijken via een link op de website.

Wil je weten wat de Muizenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Muizenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Muizenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Muizenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar de Muizenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Muizenberg

Bezoekers bekeken ook