De Eetkamer

De Eetkamer is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 31 in Didam.

Meer informatie over De Eetkamer in Didam

Sinds oktober 2011 is Remco Hendriksen de vaste kok van Café Uniek en De Eetkamer. De Eetkamer is in korte tijd uitgegroeid tot een populair restaurant, vooral dankzij mond-tot-mondreclame. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en biedt een vaste dinerkaart met wekelijks wisselende gerechten. Op woensdag en donderdag worden er ook stamppotten geserveerd. Daarnaast is het nu ook mogelijk om gerechten af te halen. Voor reserveringen in het restaurant of in de eettuin kunt u bellen naar 0316-221287. Het café biedt onder andere Gulpener bier en Douwe Egberts koffie aan, en herbergt ook een biljartvereniging. Verder is er een bijzondere likeur genaamd Niek's Punch verkrijgbaar. Voor reserveringen is telefonisch contact de enige optie.

Wil je weten wat De Eetkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Eetkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Eetkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Eetkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar De Eetkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Eetkamer

Bezoekers bekeken ook