Computercreatief

Computercreatief is een Computerservice gelegen aan Eltingerhof 82 in Duiven.

Meer informatie over Computercreatief in Duiven

In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken. Allereerst wordt er gesproken over de Odroid H3 SBC, een alternatief voor de Raspberry Pi. Het artikel legt uit dat hoewel de Raspberry Pi veel mogelijkheden biedt, het geen volledig alternatief is voor een reguliere desktop-computer, terwijl de Odroid H3 dat wel is. Vervolgens wordt er gesproken over nieuwe mogelijkheden in Lightroom, zoals Vage Lens, Puntkleur en HDR. Met Vage Lens kun je delen van een foto onscherp maken, met Puntkleur kun je specifieke kleuren aanpassen en HDR biedt een workflow voor het maken van HDR-foto's. Daarna wordt er ingegaan op Adobe Firefly, een AI-software die in verschillende Adobe-programma's is verwerkt, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. Tot slot wordt er gesproken over voorinstellingen en standaardinstellingen in Adobe Camera Raw in Photoshop, waarbij wordt uitgelegd hoe je zelf voorinstellingen kunt maken. Het artikel eindigt met het bespreken van geheugenuitbreiding voor de Raspberry Pi 4, voor mensen die meer werkgeheugen nodig hebben.

Wil je weten wat Computercreatief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computercreatief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computercreatief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computercreatief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Computercreatief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computercreatief

Bezoekers bekeken ook