Chinees Indisch Restaurant Azië

Chinees Indisch Restaurant Azië is een Chinees restaurant gelegen aan Kerkstraat 1 in Didam.

Meer informatie over Chinees Indisch Restaurant Azië in Didam

Bij Restaurant Nieuw Azië kunt u genieten van de authentieke Chinees-Japanse smaak in Didam. U kunt gemakkelijk via hun eigen website bestellen voor afhalen of bezorging. Ze hebben een afhaalruimte waar u eten kunt bestellen en meenemen, maar ze bezorgen ook in heel Didam en omgeving. Als u via hun website bestelt voor afhalen, krijgt u 5% korting. In het restaurant kunt u genieten van overheerlijke gerechten uit de Chinese en Japanse keuken. Het restaurantgedeelte is sfeervol ingericht, zodat u optimaal kunt genieten van de oosterse specialiteiten. Op zondagen en feestdagen is er een uitgebreid lopend buffet tegen aantrekkelijke prijzen. Reserveren is aanbevolen. Daarnaast biedt het restaurant catering aan voor feestjes of bedrijven vanaf 15 personen. Het eten wordt geleverd in chafing-dishes en alle prijzen zijn inclusief borden en bestek. De contactgegevens van het restaurant zijn Kerkstraat 1, Didam, telefoonnummer 0316 228 449.

Wil je weten wat Chinees Indisch Restaurant Azië verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Restaurant Azië of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Restaurant Azië? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Restaurant Azië het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Chinees Indisch Restaurant Azië reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Restaurant Azië

Bezoekers bekeken ook