Cervo ICT B.V.

Cervo ICT B.V. is een Computerservice gelegen aan Smallestraat 2 in Didam.

Meer informatie over Cervo ICT B.V. in Didam

Cervo Group is een internationale uitzendgroep die gespecialiseerd is in het leveren van arbeidskrachten voor verschillende sectoren, zoals logistiek, distributie, productie, voedsel, opslag en hotel en retail. Ze streven ernaar om samen met hun klanten resultaten te behalen en doen dit met flexibiliteit en toewijding. Ze nemen grote projecten aan in de logistieke dienstverlening en vullen de behoefte aan personeel in met mensen van Cervo Group. Ze schakelen snel en begrijpen wat de klant nodig heeft. Klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de medewerkers die Cervo Group levert. Cervo Group zorgt goed voor haar medewerkers door praktische zaken te regelen zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en biedt comfortabele accommodaties aan via partners. Ze behandelen hun medewerkers met respect, communiceren duidelijk en transparant en houden zich aan hun beloften. Ze kennen de cultuur en spreken de taal van hun medewerkers, wat gewaardeerd wordt. Dit alles zorgt voor een prettige en langdurige samenwerking. Het hoofdkantoor van Cervo Group is gevestigd in Arnhem.

Wil je weten wat Cervo ICT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cervo ICT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cervo ICT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cervo ICT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Cervo ICT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cervo ICT B.V.

Bezoekers bekeken ook