Carolus Huidverzorging

Carolus Huidverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Waverlo 5-B in Didam.

Meer informatie over Carolus Huidverzorging in Didam

Carolus is een voet- en huidverzorgingsbedrijf gevestigd in Didam. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder voetverzorging en huidbehandeling. De pedicurepraktijk bevindt zich op de begane grond en is rolstoelvriendelijk. Naast voetbehandelingen biedt Carolus ook huidbehandelingen aan, uitgevoerd door Esther Buiting. Ze biedt verschillende behandelingen en massages aan en vindt het fijn om persoonlijke aandacht en rust te kunnen bieden aan haar klanten. Carolus is aangesloten bij diverse landelijke organisaties voor voet- en huidverzorging, wat betekent dat klanten kunnen vertrouwen op professionele hulp. Behandelingen worden uitsluitend op afspraak uitgevoerd, en het bedrijf gelooft in de kracht van persoonlijke aandacht, coaching en ontspanning voor hun klanten. De contactgegevens van Carolus zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Carolus Huidverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carolus Huidverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carolus Huidverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carolus Huidverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Carolus Huidverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carolus Huidverzorging

Bezoekers bekeken ook