Aanvraag vergunning voor het bouwen van een dakkapel, Hooiberg 13, 6942MN Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van een dakkapel, Hooiberg 13, 6942MN Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van een dakkapel op locatie Hooiberg 13, 6942MN Didam. Het betreft de volgende activiteit(en): •technische bouwactiviteit De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000152. Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente Montferland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 1 februari 2024. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Montferland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 07-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Didam
  2. c6f148eddebf154e913bb901e53ee45d

Gerelateerde berichten