Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Oranjestraat 4 in Didam.

Meer informatie over Bruna in Didam

Deze week is het Week van het Engelse boek en er zijn verschillende interessante boeken die de aandacht trekken. Zo is er een nieuwe Jack Reacher-thriller waarin hij weer een nieuw geheim ontrafelt. Daarnaast is er een mysterieus verhaal over wat er echt is gebeurd op de Oostzee. Ook is er een nieuwe roman van Suzanne Vermeer die zeker de moeite waard is. In de Boeken top 100 staat het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim hoog genoteerd en er wordt gesproken over opmerkelijke openhartigheid in een ander boek. Verder zijn er ook verschillende genres zoals thrillers en romans die in de top 10 staan. Een boek dat razend populair is op TikTok en er is ook een boek waarin de beste inkt wordt aanbevolen. Kortom, er is voor ieder wat wils in de boekenwereld deze week.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook