BoulangerieTeam

BoulangerieTeam is een Bakkerij gelegen aan Kerkstraat 29 in Didam.

Meer informatie over BoulangerieTeam in Didam

Het Nederlands BoulangerieTeam is een vereniging die trots is op haar bakkers en hun geschiedenis, ambitie en dromen. Door samen te werken en het beste uit zichzelf te halen, hebben de Boulangers een plek veroverd in de mondiale wereldtop. Het team bestaat uit gepassioneerde broodkunstenaars zoals Wietse Schiere, Hiljo Hillebrand en Maurits de Greef. Ook partners spelen een belangrijke rol in het succes van het team. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Het Nederlands BoulangerieTeam blijft zich inzetten voor het vakmanschap van de bakkers en streeft naar nieuwe hoogtepunten.

Wil je weten wat BoulangerieTeam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoulangerieTeam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoulangerieTeam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoulangerieTeam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar BoulangerieTeam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoulangerieTeam

Bezoekers bekeken ook