Boerstal Bouw B.V.

Boerstal Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Kollenburg, Majoraan 7 in Didam.

Meer informatie over Boerstal Bouw B.V. in Didam

Boerstal Bouw is een bouwbedrijf dat zich richt op het centraal stellen van de klant. Ze zien hun klanten als partner en zorgen voor een goede zakelijke relatie. Het bedrijf is allround en heeft specialisten in alle onderdelen van het bouwproces. Ze werken op een ambachtelijke manier en hechten veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit. Boerstal Bouw is betrouwbaar en regelt het gehele bouwproces in overleg met de opdrachtgever. Ze hebben verschillende actuele projecten, waaronder de nieuwbouw van patiowoningen in Didam. De familie De Wals uit Didam heeft bijvoorbeeld negentien zonnecollectoren op het dak laten plaatsen en gebruikt zeer isolerende materialen, waardoor ze zelf alle energie opwekken en geen kosten maken. Boerstal Bouw is onderdeel van Geldergroep, een samenwerkingsverband dat droomhuizen realiseert onder architectuur en zonder financiële risico's. Ze kunnen goedkoper bouwen dan andere bouwbedrijven omdat ze werken in een coöperatie waarbij de partners geen winst maken.

Wil je weten wat Boerstal Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerstal Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerstal Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerstal Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Boerstal Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerstal Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook