Blokker Didam

Blokker Didam is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Oranjestraat 8 in Didam.

Meer informatie over Blokker Didam in Didam

Bij Blokker Oranjestraat Didam kun je terecht voor een ruim assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, en eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelbenodigdheden, zoals gourmetstellen, bakplaten en serviessets, evenals keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers en staafmixers. Daarnaast bieden ze een breed scala aan huishoudelijke apparaten, schoonmaak- en huishoudproducten, en opbergoplossingen zoals prullenbakken en kledingrekken. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van de medewerkers, of ervoor kiezen om online te bestellen en het thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen en kortingsacties die je kunt volgen via hun social media kanalen, en de klantenservice is bereikbaar op weekdagen van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Blokker Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Blokker Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Didam

Bezoekers bekeken ook