Bij garage Ad Wanders

Bij garage Ad Wanders is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Lichtenhorststraat 25A in Didam.

Meer informatie over Bij garage Ad Wanders in Didam

Garage Ad Wanders is het adres voor al uw auto-onderhoud, reparaties, APK-keuringen en bandenwerk. Eigenaar Ad Wanders heeft ruim 40 jaar ervaring als automonteur en zorgt ervoor dat uw auto in goede handen is. Hij biedt persoonlijk advies op maat en zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent. Daarnaast onderhoudt hij alle merken en typen automaten, inclusief automatische versnellingsbakken. Ook biedt Ad Wanders starthulp in de regio Didam en een gratis haal- en brengservice bij reparatie en onderhoud. Verder kunt u bij hem terecht voor de APK-keuring, waarbij de kosten voor benzine €30,25 bedragen en voor diesel €54,45. Klanten zijn zeer tevreden over de garage en prijzen de goede service en het vakmanschap van Ad Wanders en zijn medewerkers. Als u een afspraak wilt maken of vragen heeft, kunt u contact opnemen met Ad Wanders via telefoonnummer 06 26785747.

Wil je weten wat Bij garage Ad Wanders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij garage Ad Wanders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij garage Ad Wanders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij garage Ad Wanders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Bij garage Ad Wanders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij garage Ad Wanders

Bezoekers bekeken ook