Beauty about you

Beauty about you is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Rouwenoortweg 19 in Didam.

Meer informatie over Beauty about you in Didam

Chariche van Alen is de eigenaresse van Beautysalon Beauty about you in Didam. Ze is 21 jaar oud en afgestudeerd schoonheidsspecialiste. Haar passie is om mensen te laten ontspannen en mooi te maken. Naast haar salon is ze bezig met de opleiding verpleegkundige. Beauty about you is een schoonheidssalon waar ontspanning en klanttevredenheid centraal staan. Ze behandelt zowel mannen als vrouwen en biedt verschillende behandelingen voor alle leeftijden. Chariche is ook bezig met het ontwikkelen van haar vaardigheden in de schoonheidsbranche en heeft verschillende cursussen gepland. Ze hoopt je snel te mogen verwelkomen in haar salon.

Wil je weten wat Beauty about you verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty about you of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty about you? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty about you het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Beauty about you reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty about you

Bezoekers bekeken ook