Beatsnbits Bedrijf

Beatsnbits Bedrijf is een Uitgever gelegen aan Bieslook 4H in Didam.

Meer informatie over Beatsnbits Bedrijf in Didam

BeatsNbits is een digitale muziekmethode die zich aanpast aan de leerling. Het heeft twee versies: een lineaire en een modulaire versie. De lineaire versie heeft een doorgaande leerlijn en de moeilijkheidsgraad wordt stapsgewijs opgebouwd. De modulaire versie heeft geen vaste leerlijn en de docent kan de modules ordenen op basis van zijn persoonlijke voorkeur. Met BeatsNbits kunnen leerlingen echte instrumenten bespelen en oefenen met feedback. Daarnaast kunnen ze notennamen en rusten oefenen en hun gehoor trainen. De methode is geschikt voor alle niveaus in het voortgezet onderwijs en het tweetalig onderwijs. Het lesmateriaal is beschikbaar voor de onderbouw en bovenbouw. BeatsNbits is ontwikkeld door muziekdocenten en kan worden aangepast naar de wensen van de docent. Het muziekonderwijs is niet langer tijd- of plaatsgebonden en de methode integreert burgerschap. De prijs van een leerlinglicentie is €24,95 en docentenlicenties zijn gratis. BeatsNbits kan direct worden besteld of via distributeurs.

Wil je weten wat Beatsnbits Bedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beatsnbits Bedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beatsnbits Bedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beatsnbits Bedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Beatsnbits Bedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beatsnbits Bedrijf

Bezoekers bekeken ook