Basketball Vereniging Dedein

Basketball Vereniging Dedein is een Basketbalvereniging gelegen aan Reinskamp 6 in Didam.

Meer informatie over Basketball Vereniging Dedein in Didam

Het laatste nieuws bij Dedein is dat kinderen van 7 tot 12 jaar zich kunnen aanmelden voor een basketbalclinic via Sjors Sportief. Daarnaast zal op 30 oktober om 19.30 uur de algemene ledenvergadering plaatsvinden in de kantine van 't Raland. De agenda voor deze vergadering wordt nog per e-mail verstuurd. Verder bedankt Dedein iedereen voor de stemmen bij Rabo Clubsupport, deze hebben een bedrag van € 384,83 opgeleverd dat gebruikt zal worden voor de jeugd. Om up-to-date te blijven met Dedein, kun je hen volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Basketball Vereniging Dedein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basketball Vereniging Dedein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basketball Vereniging Dedein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basketball Vereniging Dedein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Basketball Vereniging Dedein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basketball Vereniging Dedein

Bezoekers bekeken ook