Bakkerij Van Bentum

Bakkerij Van Bentum is een Bakkerij gelegen aan Spoorstraat 14 in Didam.

Meer informatie over Bakkerij Van Bentum in Didam

Bij Bakkerij van Bentum, gevestigd op de grens van Nederland en Duitsland, wordt al drie generaties lang ambachtelijk brood gebakken met hoogwaardige grondstoffen. Ze zijn op zoek naar een BBL leerling broodbakker en een allround broodbakker op MBO niveau 3/4. Daarnaast introduceren ze in januari 2021 hun eigen Beter Bijland-brood, gemaakt van tarwe uit De Ossenwaard. Dit brood is gemaakt door meester boulanger Daan Hesseling en heeft een karakteristieke smaak. Van elk verkocht brood wordt €0,25 gereserveerd voor de Stichting Vakantiespelen Gelders Eiland. Het Beter Bijland-brood is exclusief verkrijgbaar bij Bakkerij van Bentum in Lobith en Didam.

Wil je weten wat Bakkerij Van Bentum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Van Bentum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Van Bentum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Van Bentum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Bakkerij Van Bentum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Van Bentum

Bezoekers bekeken ook