Bakkerij Koenen - Didam

Bakkerij Koenen - Didam is een Bakkerij gelegen aan Wilhelminastraat 31 /B in Didam.

Meer informatie over Bakkerij Koenen - Didam in Didam

Bakkerij Koenen introduceert vanaf 4 september een nieuw assortiment gebak dat in eigen huis wordt geproduceerd. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Patisserie Christiaan. Naast gebak biedt de bakkerij ook een assortiment aan volkoren, vezelrijk en lekker brood aan. Bestellingen kunnen voor 15:30 uur geplaatst worden en zijn de volgende dag al verkrijgbaar in een winkel in de buurt. Voor de iets meer bijzondere broden moet je er wel vroeg bij zijn, want deze zijn na 11 uur vaak al op. Bakkerij Koenen staat bekend om hun heerlijke brood en heeft een bakkerscafé waar je kunt genieten van broodjes brie, kip, gezond en carpaccio. Daarnaast bieden ze ook vers belegde broodjes aan die bezorgd kunnen worden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Bakkerij Koenen om niets te missen!

Wil je weten wat Bakkerij Koenen - Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koenen - Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koenen - Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koenen - Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Bakkerij Koenen - Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koenen – Didam

Bezoekers bekeken ook