Bakkerij Braam

Bakkerij Braam is een Bakkerij gelegen aan Hoofdstraat 16 in Didam.

Meer informatie over Bakkerij Braam in Didam

Bakkerij Braam is een ambachtelijke bakkerij in Didam en Zevenaar. Ze hebben verschillende specialiteiten, zoals de Rondje Montferland, een mueslibol gevuld met gele room en kersen. Daarnaast hebben ze de Masiusbol, genoemd naar het Masiusplein waar de winkel gevestigd is. In de winkels van Bakkerij Braam zijn er verschillende aanbiedingen, zoals 2 broden volkoren/tarwe voor €5,50 in Zevenaar en 4 broden voor €11,25 in Didam. Op de Piggy-pas van de bakkerij kun je punten sparen bij iedere €4 die je besteedt. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten. Bakkerij Braam heeft winkels in Didam en Zevenaar, met verschillende openingstijden.

Wil je weten wat Bakkerij Braam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Braam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Braam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Braam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Bakkerij Braam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Braam

Bezoekers bekeken ook