Bakker verkozen tot sportman van Liemers

Bij Stichting Survivalrun Primates (afgekort Primates Didam) heeft hoofdtrainer en oprichter Joey Bakker (28) een bijzondere prestatie verricht in het landelijke survivalrun circuit. Bakker uit Arnhem heeft het Korte Survivalrun (circa 8-9km en 30-40 hindernissen) seizoen nu al gewonnen met een perfecte score van 7 winsten. In een klassement tellen 7 best gelopen runs mee voor het eindklassement.

In totaal zijn er 23 runs in de KSR (korte survivalrun). Bakker is bij de NK KSR 3e worden. Deze werd gehouden in Neede op 22 oktober 2023. Het seizoen is pas halverwege en loopt nog tot en met juni. Bakker gaat zich nu focussen op de ONK MSR (middellange afstand 12-15km met circa 50-70 hindernissen) op 21 januari in Westerbork. Dit seizoen deed hij al eerder mee aan 2 MSR runs en werd 1x eerste en 1x tweede.

Bakker heeft voor zijn zesde keer het landelijk klassement gewonnen (tien keer podium in totaal). Drie keer bij de jeugd 15-17 jaar en drie keer bij de KSR. Daarnaast is Bakker ook viervoudig Nederlands Kampioen op de jeugd 15-17 en KSR afstand (tien keer podium in totaal), met een score van 84 winsten in zijn survivalrun carrière.

Op donderdag 7 december 2023 is Bakker verkozen tot sportman van Liemers.

Lees het volledige artikel bij Joey Bakker.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Nieuws door Joey Bakker. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Bakker verkozen tot sportman van Liemers

Gerelateerde berichten