Bakker Paul Didam

Bakker Paul Didam is een Bakkerij gelegen aan Kerkstraat 36 in Didam.

Meer informatie over Bakker Paul Didam in Didam

Bakker Paul biedt een breed scala aan producten aan, waaronder 80 soorten brood, 65 verschillende broodjes, banket en koeken. Daarnaast kun je genieten van verse belegde broodjes in de broodjescorner. Er zijn ook speciale aanbiedingen, zoals Bayerisch donker, Half mais rozijnenbrood, Herfstcake en Karamel croissant. Het broodje van de maand is de Piccolo rosbief speciaal, een broodje ingestreken met pestomayo en belegd met rucola, rosbief, tomaatjes en pijnboompitjes. Daarnaast biedt Bakker Paul ook bruidstaarten aan. De helft van het brood wordt verkocht aan supermarkten en andere bakkers in de regio. Bakker Paul staat bekend om zijn passie voor het vak en zijn winkel is gevuld met vers brood, gebak, taarten en koeken. De winkel gebruikt puurste grondstoffen en moderne technieken om kwaliteit te garanderen. Het team van 30 vakmensen zorgt voor de bereiding van de producten met zorg. Klanten zijn van harte welkom in de winkel, waar het brood ambachtelijk wordt afgebakken in een open keuken. Er is ook de mogelijkheid om online te bestellen en de nieuwsbrief te ontvangen met aanbiedingen en nieuws.

Wil je weten wat Bakker Paul Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Paul Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Paul Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Paul Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Bakker Paul Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Paul Didam

Bezoekers bekeken ook