Badmintonclub Didam

Badmintonclub Didam is een Badmintonclub gelegen aan Reinskamp 6 in Didam.

Meer informatie over Badmintonclub Didam in Didam

Vanavond is afscheid genomen van trainer Ger Trouerbach, die na ongeveer 5 jaar stopt bij BC Didam. De voorzitter overhandigt hem namens de vereniging een attentie. Op woensdag 5 juli geeft hij zijn laatste training in 't Raland-Zuidzon. Ook is er goed nieuws, het Juniorenteam 1, bestaande uit Suze, Lynn, Fedde en Sven, is kampioen geworden in de U16 afdeling 4. Gefeliciteerd kanjers! Tijdens de ALV van 2023 is er afscheid genomen van Karin Schaft, die na vele jaren als bestuurslid stopt, maar gelukkig wel actief blijft in de kantinedienst van 't Raland. De voorzitter bedankt Karin met een bloemetje. Verder worden de uitslagen van de seniorencompetitie, recreantencompetitie en juniorencompetitie van het seizoen '23-'24 genoemd.

Wil je weten wat Badmintonclub Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Badmintonclub Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Didam

Bezoekers bekeken ook