Autorijschool Eppie

Autorijschool Eppie is een Autorijschool gelegen aan Hoefijzer 22 in Didam.

Meer informatie over Autorijschool Eppie in Didam

Je kunt je nu inschrijven voor een proefles bij autorijschool Eppie, waar Edwin van Wessel rijlessen geeft aan mensen uit de regio Didam, Wehl, Beek, Babberich, Loil en Nieuw-Dijk. Het is belangrijk voor Edwin om een prettige en ontspannen sfeer te creëren tijdens de rijlessen, zodat de leerling met plezier en zelfvertrouwen kan rijden. Fouten maken mag en de leerling krijgt een lesplan op maat aangeboden, waarin alle onderdelen van het autorijden in een logische volgorde behandeld worden. Pas als alle onderdelen voldoende onder controle zijn, kan er een praktijkexamen worden aangevraagd. Het is dan aan de leerling om de examinator bij het CBR te overtuigen van zijn of haar rijkwaliteiten. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen via het inschrijfformulier, WhatsApp of telefoon. Twijfel je nog of je er klaar voor bent om te gaan rijden? Meld je dan aan voor een proefles, waar je nog nergens aan vastzit. Je mag beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen. Als je op 17-jarige leeftijd slaagt voor je praktijkexamen, mag je alleen rijden met een door jou gekozen coach naast je. Vanaf je 18e mag je helemaal zelfstandig rijden en deelnemen aan het verkeer. Meer informatie hierover is te vinden op 2toDrive.

Wil je weten wat Autorijschool Eppie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Eppie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Eppie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Eppie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Autorijschool Eppie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Eppie

Bezoekers bekeken ook